Aquest web utilitza galetes pròpies i de tercers per optimitzar i adaptar-se a la vostra navegació i preferències, entre altres tasques. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra Política de privadesa. Més informació

Gremi de Tintorers i Bugaders de Barcelona

  • Cambiar a castellano
  • Switch to english

Accés als agremiats:

Serveis

Escola de Formació

Formació

L'Escola de Formació del Gremi de Tintorers i Bugaders de Barcelona  es defineix com un centre de formació que vol se model i líder i que integra en la seva gestió un sistema de qualitat propi. Aquest sistema de gestió de la qualitat forma part de l'essència del centre: oferir una formació de qualitat i a la vegada una gestió correcta dels recursos disponibles.
L'Escola compta amb la certificació ISO 9000:2008 de Gestió de la Qualitat per a la gestió i impartició de cursos de formació ocupacional,subvencionada i privada, i el centre està homologat per la Generalitat de Catalunya amb el núm. de cens 3866.

Periòdicament s'imparteixen cursos, totalment gratuíts per als nostres agremiats, de tintoreria, destacat, planxat, antenció al mostrador, anglès ,wet cleaning i tots aquells que els nostres associats ens sol·licitin.

Els cursos s'enmarquen en els tres tipus de formació:

- Formació subvencionada (contínua i ocupacional).
- Formació privada ( a requeriments de les empreses).
- Seminaris de temes específics.
 
Programació aquí

Enllaços | Avís legal