Aquest web utilitza galetes pròpies i de tercers per optimitzar i adaptar-se a la vostra navegació i preferències, entre altres tasques. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra Política de privadesa. Més informació

Gremi de Tintorers i Bugaders de Barcelona

  • Cambiar a castellano
  • Switch to english

Accés als agremiats:

Actualitat

Estat alarma

Com ja sabreu ahir 14 de març es va declarar l’estat d’alerta i que serà vigent com a mínim durant 15 dies.

Aquesta situació implica, a efectes laborals:


  • Declaració d'estat d'alarma a tot el territorio nacional, durant un període de 15 diez naturals.


  • Limitació de la llibertat de circulació de les persones durant la vigència de l’estat d’alarma, estant permès el desplaçament al lloc de treball per efectuar la prestació laboral, professional o empresarial.


  • Es suspèn l’obertura al públic dels locals i establiments minoristes, a excepció dels establiments comercials minoristes d’alimentació, begudes, productes i bens de primera necessitat, establiments farmacèutics, mèdics, òptiques i productes ortopèdics, productes higiènics, perruqueries, premsa i papereria, combustible per l’automoció, estancs, equipaments tecnològics i de telecomunicacions, aliments per animals de companyia, comerç per internet, telefònic o correspondència, tintoreries i bugaderies.  La permanència a aquests establiments ha de ser l’ estrictament necessària per a que els consumidors puguin realitzar l’adquisició d’aliments i productes de primera necessitat.


Així doncs les tintoreries i bugaderies podran estar obertes al públic. Es recomana prendre les màximes mesures de seguretat per a no afavorir la propagació del Coronavirus.


Entre altes mesures, es recomana que l’atenció al públic es faci individualment i no es permeti l’estada a l’establiment en més d’una persona alhora, mantenint una distància no inferior a 1 metre.


També recomanem que la persona que atén al públic vagi prevista de guants i evitar el contacte directe amb els clients.


Us informem que les mesures econòmiques que prendrà el Govern central no es farà fins el proper consell de ministres del proper dimarts 17 de març. Un cop siguin publicades aquestes mesures us informarem detalladament.

 

Pàgina web relacionada: Real Decreto 463/2020, de 14 de marzo, por el que se declara el estado de alarma

Enllaços | Avís legal