Aquest web utilitza galetes pròpies i de tercers per optimitzar i adaptar-se a la vostra navegació i preferències, entre altres tasques. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra Política de privadesa. Més informació

Gremi de Tintorers i Bugaders de Barcelona

  • Cambiar a castellano
  • Switch to english

Accés als agremiats:

Agenda

25è Sopar Homenatge

22/11/2008 - 22/11/2008

El primer Sopar Homenatge organitzat pel nostre Gremi data del 1983. És un quart de segle el temps que ha transcorregut d'ençà i durant aquests 25 anys, hem observat com cada any, l'assistència de l'agremiat, ha estat cada cop més nombrosa.


La Junta directiva del Gremi, fent-se ressò d'aquest important acte que representa per al nostre sector, està preparant diferents accions per tal de celebrar aquests 25 anys d'història de la nostra trobada anual.


En el 25è aniversari del Sopar Homenatge estem preparant diferents actes en els que no faltaran, a diferència d'altres anys, sorpreses i obsequis per a tots els assistents, tot això encaminat a fer d'aquest 25 Aniversari, una celebració especial esperant que tingui l'èxit que es mereix


Durant la vetllada s'obsequiarà als professionals que van rebre, en el seu moment, el seu merescut homenatge. Aquests obsequis es faran extensius als establiments que actualment compten amb més de 60 anys d'antiguitat. Totes les empreses assistents també rebran un record d'aquest acte.


Degut a la importància d'aquesta efemèride, diferents membres de l'actual Administració ja han confirmat la seva assistència. Entre ells, hem de destacar la presència de l'Honorable Sr. Josep Huguet i Biosca, conseller de Comerç, Turisme i Consum de la Generalitat de Catalunya.


En el mateix Acte es farà entrega del XI Premi "Fundación Román Prado Júnior", a la millor trajectòria empresarial de l'any a Catalunya.


A la cloenda de l'Acte, es procedirà al sorteig d'uns obsequis que, com cada any, ens fan arribar prestigioses firmes col·laboradores amb la nostra Entitat.


Animeu-vos a participar d'aquesta important efemèride, us esperem el proper dia 22 de novembre a les 20:30 hores a l'Hotel Alimara, carrer Berruguete, núm. 126 de Barcelona.


Per confirmar  la teva assistència i la dels teus familiars i companys, posat en contacte amb la nostra oficina, per retirar els tiquets, personalment o demanant-los per telèfon: 93 425 50 91  - mail:  gremi@gtib.es

  

Preguem ens confirmis la teva assistència i la dels teus, abans del dia 19 de novembre.

  
Preu Tiquet: 59,00 € 
Barcelona, octubre de 2008

Pàgina web relacionada: 25è Sopar Homenatge

Enllaços | Avís legal