Aquest web utilitza galetes pròpies i de tercers per optimitzar i adaptar-se a la vostra navegació i preferències, entre altres tasques. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra Política de privadesa. Més informació

Gremi de Tintorers i Bugaders de Barcelona

  • Cambiar a castellano
  • Switch to english

Accés als agremiats:

Agenda

Declaració COV any 2021

31/01/2022 - 15/06/2022

El proper dia 31 de març finalitza el termini per presentar la declaració d'emissions de dissolvent en els establiments de neteja en sec, segons el RD 117/2003 PLA DE GESTIÓ DE DISSOLVENTS.

Aquesta declaració, que s'ha de fer cada any, calcula les emissions de dissolvent i demostra el compliment del límit d'emissió, que per als establiments de neteja en sec, és de 20 g de dissolvent/ Kg de roba neta i seca.

La declaració corresponent a l'any 2021 s'ha de presentar abans del 31 de març de 2022.

Per tal de poder complir amb els terminis, el Gremi posa a disposició de tots els establiments que ho desitgin, les seves oficines i personal per omplir el formulari, fer el càlcul d'emissions i presentar la declaració a la Direcció General de Qualitat Ambiental de la Generalitat de Catalunya.

Per poder realitzar aquesta declaració li adjuntem un full sol·licitant unes dades que són necessàries. Les dades són conegudes, per això caldrà que facin una estimació de les mateixes, tot i que siguin aproximades.

Preguem de contactar amb les nostres oficines per tal confirmar la seva visita.


El cost del servei serà:  25 € per declaració per als agremiats

65€ per declaració per als no agremiats.Confirmació de visita :

Sra. Núria Tel. 93 425 50 91.  e-mail: gremi@gtib.es

Altres continguts relacionats

Enllaços | Avís legal