Aquest web utilitza galetes pròpies i de tercers per optimitzar i adaptar-se a la vostra navegació i preferències, entre altres tasques. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra Política de privadesa. Més informació

Gremi de Tintorers i Bugaders de Barcelona

  • Cambiar a castellano
  • Switch to english

Accés als agremiats:

Actualitat

Taules salarials 2019 - Conveni de Tintoreries i Bugaderies

Com a conseqüència de la publicació del Reial Decret 1462/2018, de 21 de desembre, per el que es fixa el salari mínim interprofessional per al 2019, aquest SMI per aquest any es fixa en 900 euros mensuals o 30 euros diaris , sense que pugui ser inferior en còmput anual a  12.600 euros anuals.

Per altra banda, el Conveni col·lectiu de Tintoreries i Bugaderies de Barcelona, fixa un augment per l’any 2019 del 1, 7 % respecte al salari de l’any 2018.

Desprès d’aplicar l’augment establert pel conveni col·lectiu, no s’arriba al SMI a la major part de les categories del personal administratiu i totes les del personal operatiu.

Així doncs s’ha d’aplicar SMI de l’any 2019 a totes les categories que resultaven per baix del mencionat salari. La comissió paritària del conveni ha acordat les taules que properament es publicaran al B.O.P.B.

Podeu consultar les taules salarials provisionals


Enllaços | Avís legal